Условия за доставка

Доставка на магазин за пижами Pijami.Eu

Pijami.eu, приема Вашите on-line поръчки денонощно 7 дни в седмицата. Те се изпълняват в делнични дни от 08:00 до 18:00 ч, а поръчки получени петък след 16:00 часа, както и в събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица. Доставките на поръчки се приемат от всяка точка на страната.

 

Доставка
След приемане и уточняване на поръчката, тя се обработва и изпраща на посочения от Вас адрес по куриерска фирма. Ако сте избрали опцията „Плащане при доставка” заплащате сумата на продукта след легитимация и получаване на екземпляр от вашата заявка, която вече сте получили по електронната си поща, фактура или касов бон.
Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената. Ако сте избрали някоя от опциите: „Разплащане по банкова сметка”. Вашата поръчка се изпълнява веднага след потвърждение за получен превод.

 

Цена на доставката
Цена на покупки над 65 лева с ДДС е безплатна!
Цената на покупки под 65 лева с ДДС е фиксирана: 6.50 лв.(шест лева и петдесет стотинки)

 

Срок на доставка
Срокът за доставка е между 2 и 3 работни дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото до което трябва да се достави. Поръчки се изпълняват в делнични дни от 08:00 до 18:00 ч, а поръчки получени петък след 16.00 часа, събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица.

 

Гаранция 
Ако по някаква причина не сте удоволетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана. Изключения от това правило са регламентирани в чл.55, ал.2 от ЗЗД.
 ·Потребителите трябва да спазват всички условия и правила за третиране и ползване на продуктите произвеждани от „Кристи 04” ООД, указани на етикетите и опаковката на изделията.